ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

29 Nisan 2021 Perşembe Günü Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak Okulumuzu Mimar Sinan Ortaokulu Öğrencilerine Çevrimiçi Olarak Tanıttık.

Bu okul tanıtımı etkinliğine okul müdürümüz Sezgin İNAM, Alan Şeflerimiz Hayrullah KOCABACAK, Hüseyin AKDOĞAN, Ramazan ÇÜMEN, Mustafa MUSLUBAŞ, Yalçın ÖZEN ile birlikte Okul Psikolojik Danışmanımız Ahmet Miraç KANIKIRMIZI katılmıştır. Bu toplantının gerçekleştirilmesinde emeği geçen Öğretmenlerimize, okul yöneticilerimize ve başta Mimar Sinan Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Sercan KATIRCI olmak üzere Mimar Sinan Ortaokuluna teşekkür ederiz.

29 Nisan 2021 Perşembe Günü Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzu Mimar Sinan Ortaokuluna online olarak tanıttık.

Yayın: 30.04.2021 - Güncelleme: 30.04.2021 16:39 - Görüntülenme: 266