15-19 Nisan Turizm Haftası kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Karadeniz Bölge Etabı'na (Bolu); Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Arzu Bozkurt ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10-H sınıfından Enes Kındam, Ege Arslantor, Burak Basatlı isimli öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.
15-19 Nisan Turizm Haftası kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Karadeniz Bölge Etabı'na (Bolu); Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Arzu Bozkurt ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10-H sınıfından Enes Kındam, Ege Arslantor, Burak Basatlı isimli öğrencilerimiz katılım sağlamıştır. Yöresel yemeklerimizden örnekler sergilediğimiz yarışma sonrasında katılım belgeleri öğretmen ve öğrencilerimize takdim edilmiştir. İki yıl önce açılan bir bölüm olarak ilk yarışmamızdan tecrübe edinip güzel anılarla döndük. Özveriyle hazırlanan bölüm öğrencilerimize, katkı ve emekleri için Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Ögretmenimiz Emine Demirkayık'a teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmaya hazırlık sürecinde desteğini esirgemeyen hayırseverimiz sayın Nuran Gülşen hanımefendiye teşekkür ediyoruz.