T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: NCGMTAL

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NURAN ve CELAL GÜLŞEN MTAL 1. DÖNEM 2. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİNİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ara

Okul-Aile Birliği Hesap Numarası: TR94 0001 0003 6911 1722 4050 02

Ekm

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içinde Çaycuma Kaymakamlığı himayelerinde gerçekleştirilen  Çaycuma Kodluyor ve Çaycuma Tasarlıyor Projeleri kapsamında düzenlenen sergiye Bilişim Teknolojileri Alanı olarak katlım sağladık. Sergide sergilenen 6 projenin hazırlanmasında danışmanlık yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimize ve projeleri hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

12. Sınıf Öğrencimiz Resul BAŞ elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum öğrencimize Allah' tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Haz

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Ortaokul 8. Sınıf öğrencileri okul atölyelerini gezerek alan öğretmenlerinden bilgi aldılar.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listeleri aşağıdaki gibidir. Sınavlar 05 Haziran 2023 Pazartesi - 14 Haziran 2023 Çarşamba tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk SINAV PROGRAMINA Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınavı ÖĞRENCİ LİSTELERİNE Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listeleri aşağıdaki gibidir. Sınavlar 05 Haziran 2023 Pazartesi - 14 Haziran 2023 Çarşamba tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk SINAV PROGRAMINA Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınavı ÖĞRENCİ LİSTELERİNE Ulaşmak İçin Tıklayınız.

May

2. Dönem Veli Toplantısı velilerimiizn katılımyla gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR ve Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize gerekli açıklamalar yapılarak bilgilendiirldi.

May

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Dinamik Raf Genel Müdürü Cavit ÖZTÜRK' ü ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Cavit ÖZTÜRK, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Cavit ÖZTÜRK' e teşekkürlerimizi sunarız.

May

Avrupa Mesleki Beceriler Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuzda sergi düzenlenmiştir.  

Bu özel etkinlik, öğrencilerin mesleki becerilerini sergileme imkanı buldukları ve çeşitli kariyer fırsatlarını keşfettikleri önemli bir platform sunmuştur.

Sergide, öğrencilerin mesleklerle ilgili çalışmalarını sergileme fırsatı verilmiştir. Sergide kullanılan materyaller ve görseller, öğrencilerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını yansıtmaya yönelik bir titizlikle seçilmiştir. Bu sayede, davetlilere birbirinden etkileyici projeler ve örnekler sunulmuştur.  

Etkinliğimize Çaycuma Kaymakamımız Sayın Mehmet Göze, Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı, Çaycuma Tso başkanı Zekai Kamitoglu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAŞ, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Özkan YILDIRIM, Çaycuma Belediye Eski Başkanı Mithat GÜLŞEN ve ailesi, Hayırsever Nuran GÜLŞEN, Çaycuma Tso yönetim kurulu üyesi Deniz SARAÇ, Sandalye Fabrikasi grup şirketleri yönetim kurulu başkanı Ali KARATAŞ, Çaycuma organize sanayi mutevvelli heyeti Mete YIKILMAZ ve Çaycuma Eğitim Birsen Başkanı Mehmet KOCARSLAN ile okul müdürleri katılmıştır.  

Öğrenciler, kendi çalışmalarının sergilendiği ortamda gururlu ve heyecanlı bir tutum sergilemişlerdir. Öğretmenler, öğrencilerinin yeteneklerini ortaya koymalarından dolayı memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Veliler ise çocuklarının başarılarını görmekten büyük mutluluk duymuşlardır.  

Bu sergi, Avrupa Mesleki Beceriler Haftası'nın önemini vurgulayan ve öğrencilerin gelecekteki kariyer hedeflerine yönelik ilham veren bir etkinlik olmuştur.   Okulumuz, böylesi değerli etkinliklere ev sahipliği yaparak öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarmaya devam edecektir.

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Denko Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Deniz SARAÇ' ı ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Deniz SARAÇ, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Deniz SARAÇ' a teşekkürlerimizi sunarız.

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Sandaleye Fabrikası sahibi Ali KARAKAŞ' ı ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Ali KARAKAŞ, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Ali KARAKAŞ' a teşekkürlerimizi sunarız.

 

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Makine Mühendisi Furkan Tiraki'yi ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Tiraki, öğrencilere makine mesleği ve kendi tecrübeleriyle ilgili bilgiler aktarmıştır. Makine mühendisliği alanında birikimlerini paylaşarak öğrencilere yol gösterici olmuştur. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Furkan Tiraki'ye teşekkürlerimizi sunarız.

May

Kariyer günleri kapsamında TPAO-OTC'nin eğitim yetkilisi Beyhan DALKILIÇ DEMİRER ve şirketin kıdemli mühendisleri Emre ve Serdar Beyleri okulumuzda misafir etmiş bulunmaktayız. Bu önemli etkinlikte, öğrencilere TPAO-OTC'nin faaliyetleri, kariyer imkanları ve iş olanakları hakkında kapsamlı bilgiler sunmuşlardır. Ayrıca, deneyimlerini paylaşarak öğrencilere yol gösterici olmuş ve onlara değerli hediyeler takdim etmişlerdir. TPAO-OTC'ye teşekkürlerimizi sunarız.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okulumuz Hatay Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için başlattığımız yardım kampanyasına destek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

17 Mayıs 2023 tarihinde Avrupa Mesleki Beceriler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan sergimize tüm halkımız davetlidir.

May

Tasarımını Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR' ın yaptığı ve okulumuz Metal Teknolojisi Alanı Öğretmen ve öğrencileri tarafından üretilen Çaycuma' nın Sembolleri çalışmamızı Çaycuma Kaymakamımız Sayın Mehmet GÖZE ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ’ a takdim ettik. Sayın Kaymakamımız Mehmet GÖZE ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ismail BAŞ okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

May

Öğrencimiz Efe Adibaş Sakarya’ da yapılan Serbest Stil Gençler A Grup müsabakalarında 3. olmuş Türkiye Şampiyonasında İlimiz Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi müsabakalara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebrik eder, öğrencimize Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

May

Çayır ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

May

Caycuma Akçahatipler Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun bölümleri tanıtılarak okulumuz hakkında bilgi verildi.

May

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Nazan Şener, Kaymakam Sayın Mehmet Göze, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha Aldoğan, Hayırsever Sayın Nuran Gülşen, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Fatih Karaaslan, Sayın Erdal Yılmaz, Sayın İsmail Aksoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürleri Sayın Özkan Yıldırım ve Sayın Nusret Parlak eşlik ettiler.

2022/2023 sene başında eğitim öğretim faaliyetine yeni başlayan okulumuzun bölüm atölyelerini gezerek yöneticilerden üretime yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve memnuniyetini dile getiren Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy, okulun idareci ve öğretmenlerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

May

İlçemizdeki Ortaokul Rehber Öğretmenlerine ve Müdür Yardımcılarına okulumuzun tanımıyla ilgili etkinlik yapıldı.

May

Öğrencilerimiz 12. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersinde poster çalışması gerçekleştirdi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Salih AYTAN' ı ve 12 F sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okul tanıtımı kapsamında Gemiciler Ortaokulu öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Ziyarette bulunan öğrencilere ve öğretmenlere okulumuz konferans salonunda rehberlik servisi tarafından tanıtım yapıldı. Okul tanıtımının ardından öğrencilere ana binada  derslikler, kütüphane, labaratuvar, spor salonu, öğretmenler odası, kantin, konferans salonu gezdirildi. Daha sonra okulumuzdaki alanların atölyeleri ilgili öğretmenlerimizin bilgilendirmeleriyle öğrencilere anlatıldı. Gemiciler Ortaokulu'na okulumuza ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR tarafından tasarlanan, yoğurtçu kadın, maden işçisi ve manda figürlerinin yer aldığı Çaycuma sembollerini modern bir yorumlama ve tasarımla okulumuzda üretimini yaptık.

Mrt

Okulumuz tarafından düzenlenen iftar yemeğine okulumuz personeli ve aileleri, okul aile birliği üyeleri ve hayırseverimiz Nuran GÜLŞEN hanım katıldı.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi tarafından 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik "Yazılıya Hazırlanıyorum" çalışmaları başlatıldı. Öğrencilerimizin okuldaki sınavlarına destek vermek amacıyla başlatılan bu seri seminerlerle öğrencilerimizin yazılı sınavlara daha donanımlı hazırlanmaları amaçlandı.

Mrt

Okul R.P.D servisi tarafından 9. Sınıf öğrencilerine arkadaşlık ilişkileri, akran arabuluculuğu ve iletişim becerileri konularında grup rehberliği çalışması yapıldı. Etkinlikte öğrencilerle arkadaşlık kavramı, akran ilişkileri, arkadaşın özellikleri, arkadaşla kurulacak doğru iletişim yolları üzerine paylaşımlar yapıldı.

Mrt

Mrt

Mrt

Mrt

Depremzede aileleri için okulumuzda Mobiya ve İç Mekan Tasarımı Alanı tarafından elbise dolapları ve masaları üretidi. Çalışmalarda emeği geçen Mobilya ve İç Mekana Tasarımı Alan Öğretmenleri İsmail BORA, Erol KIRDAR, Ramazan ÇÜMEN ve alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Ramiscan Aşçı kompozisyon yarışmasında İlçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

2023-YKS başvuruları bugün başladı. 2023-YKS sınavı 17-18 Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır. Tüm 12. sınıf öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz tarafından 15 Mart 2023 Çarşamba günü saat 11.00'de 12. Sınıf öğrenci velilerimize yönelik "Veli Toplantısı" düzenlenecektir. 2023-YKS (Üniversite belirleme sınavı) konusunda bilgilendirme yapılması planlanan toplantıya tüm 12. sınıf öğrenci velilerimizi davet ediyoruz. Okulumuz Konferans Salonu'nda gerçekleşecek toplantıya katılımınızı öğrencimizin geleceği konusunda oldukça değerli bulmaktayız. Veli toplantımıza velilerimizi bekliyoruz.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmasını sağlamak amacıyla çarşamba günleri öğle arasını "Kitap Okuma Günü" olarak belirledi. Gönüllülük esasına dayanan etkinlikte kitabını alıp gelen herkes bu gruba katılıp yepyeni dünyalara yelken açabilecek. Kendini geliştirmek, verimli vakit geçirmek isteyen tüm öğrencilerimizi ve öğrencilerimize rehber, model olan öğretmenlerimizi görmekten mutluluk duyarız.

Mrt

Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olarak Geleceğin Aşçılarını Yetiştiriyoruz

Şbt

Psikososyal destek eylem planı kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Deprem-Öğretmen Oturumu" gerçekleştirildi.

Şbt

Psikososyal destek eylem planı kapsamında okul rehberlik servisimiz tarafından  velilerimize yönelik "Deprem-Veli Oturumu" psikoeğitim çalışması gerçekleştirildi.

Ekm

Eyl

Eyl

Eyl

Eyl

Şbt

Ock

Ock

Nis

Ock

Ock

Ock

Nis

Nis

Nis

Nis

Nis

Nis

Nis

Mrt

Mrt

Mrt

Mrt

Nis

Kas

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

May

Nis

Nis

Nis