T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Nuran ve Celal Gülşen MTAL

Ağu

Okul Müdür Yardımcısı Handan TAŞKIN başkanlığında, Rehberlik Servisimiz ile alan şeflerimizin planlaması kapsamında 9. sınıflara yönelik Uyum Programı ve Rehberlik Çalışmaları ile Alan/Dal tercih ve geçiş iş/işlemleri müdürlüğümüzce 02-08 Eylül 2024 tarihleri arasında aşağıda bağlantısı verilen yazı ekimizdeki çalışma programı kapsamında planlanmıştır.

Ağu

Tem

024 E-Kayıt sonuçlarına göre 196 öğrenci okulumuza merkezi olarak kayıt yapılmıştır. Okulumuza yerleştirilen öğrencilerimizi tebrik ediyor, okulumuza hoşgeldiniz, başarılar dileriz. 

Tem

Haz

RAM Dönem Sonu Bölge Rehber Öğretmenler Toplantısı okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantı öncesi okulumuza gelen öğretmenlere okulumuz öğrencileri tarafından müzik dinletisi yapıldı. Toplantı sonrası okulumuz yemekhanesinde yemek ikram edildi.

Haz

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Mimar Sinan Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Öğrencilere okul hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldıktan sonra atölyeler gezdirildi. Atölyelerde alan öğretmenleri tarafından öğrencilere bilgi verildi. Ziyaretleri için Mimar Sinan Ortaokulu'na teşekkür ederiz.

Haz

Okul rehberlik servisimiz tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize "2024-YKS Öncesi Öneriler" konusunda seminer verildi. Öğrencilere sınav öncesi ve sınav anında yapılması gereken doğru davranışlar anlatıldı. Sınavda uygulanacak stratejiler, önemli hatırlatmalar öğrencilerle paylaşıldı. 2024-YKS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı içinde Çaycuma Kaymakamlığı himayelerinde gerçekleştirilen  Çaycuma Kodluyor ve Çaycuma Tasarlıyor Sergisine Bilişim Teknolojileri olarak katılım sağladık. Sergiye çok sayıda proje ile katılım sağlayan Bilişim Teknolojileri öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

 

Haz

Meslek Liseleri Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı olarak Alan Şefi Erol Kırdar, alan öğretmenleri Ramazan Çümen ve İsmail Bora ile mobilya öğrencileri tarafından üretilen ahşap oyuncaklar Pehlivanlar Anaokulu öğretmen ve öğrencilerine hediye edildi.

Haz

“Ben Her Yerde Varım" Projesi ile öğrencilerimizin hem meslekî bilgi ve becerilerini kullanması hem de çeşitli sosyal etkinlikler yoluyla toplumsal hayata dokunması hedeflenmektedir.

Millî Eğitim Bakanlığı Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu etkinlik ile; Türk Millî Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda toplumun her alanında kendini gösteren Meslekî ve teknik ortaöğretim öğrencilerimizin varlığının bütün ayrıntılarıyla hissedilmesi, sektörel işbirliklerinde meslekî eğitimin öneminin anlaşılması ve ahilik anlayışının meslekî eğitimdeki yerinin toplum tarafından fark edilmesi; öğretmen ve öğrencilerimizin bu bağlamda gereken çabayı ortaya koymaları amaçlanmaktadır.

Haz

"Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında Haziran ayı etkinlikleri çerçevesinde Bilişim Teknolojileri Alanı olarak Çayır ve Dereköseler Ana Sınıflarını ziyaret ettik. Proje kapsamında İlçemiz köylerinde bulunan Çayır ve Dereköseler Ana Sınıflarında eğitim gören öğrencilere, Bilişim Teknolojileri Alanındaki gönüllü olarak seçilmiş öğrencilerimiz tarafından Milli Bayramlarda kullanılmak üzere Atatürk baskılı tişörtler ve ders içi etkinliklerde kullanılmak üzere basılan Puzzle' lar hediye edilmiştir.   

Bu proje ile öğrencilerimizin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisi kazanmaları; millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerini geliştirmeleri; düzenlenecek etkinlikler yoluyla toplumda ihtiyaç duyulan konularda çözüm üretme kabiliyetlerini ortaya koyarken etik davranışlarla da örnek teşkil etmeleri hedeflenmiştir. Aynı zamanda toplumda mesleki ve teknik eğitimin öneminin daha çok fark edilmesi, tanıtılması ve saygınlığının artırılması amaçlanmıştır.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Ayı Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci El Programı aşağıdaki gibidir. Sınavlar 03 Haziran 2024 Pazartesi - 07 Haziran 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Okulumuza gelen öğrencilere konferans salonunda okul Psikolojik Danışmanı Ebru KARLI ve Ahmet Miraç KANIKIRMIZI tarafından bilgilendirici sunu yapıldı. Öğrencilere bilgi verildikten sonra okulumuzdaki alan atölyeleri gezdirildi. Atölyede alan öğretmenleri alanları hakkında bilgiler verdi. Ziyaretleri için Şehit Astsubay Salim Uçar Ortaokulu'na teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Elektrik ve Elektronik Teknolojileri alanı 11. sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gürhan YARDIM, Ozan ÇİÇEN, Murat IŞIK ve Müdür Yardımcısı Umut ÇELİK ile birlikte Çaycuma Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaları ziyarete gitmişlerdir.

May

Nis

Okul Müdürümuz Sadık Yaşar, Müdür Yardımcısı Umut Çelik ve Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Atabay; Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Okulumuz ile belediyenin yapacağı işler ile ilgili talepleri dile getirdik. Hüsnü kabulleri için teşekkürler.

Mrt

Mrt

Başta hayırseverimiz Nuran GÜLŞEN olmak üzere tüm kadın öğretmenlerimizin ve personel arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Okul Müdürü Sadık YAŞAR "Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir, iyi ki varsınız." dedi. Günün anısına plaket ve çiçek verdi.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta "çök,kapan,tutun", "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki gibidir. Sınavlar 06 Şubat 2024 Salı - 09 Şubat 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlayarak, öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Başarılı öğrencilerimize hediyeler verdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

İlgi (a) Meslek Eğitimi Kanunun Geçici 12. Maddesinde "işletmelerde mesleki eğitim gören, staj veya tamamlayıcı eğitime devam eden öğrencilere, 25 inci maddenin birinci fıkrası kapsamında yapılacak ödemeler asgari ücretin net tutarının yüzde omzundan az olamaz." denilmektedir. Yine ayni Kanunun 25. Maddesinde, "öğrencilere ödenecek ücretler her türlü vergiden müstesnadır." denilmektedir.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NURAN ve CELAL GÜLŞEN MTAL 1. DÖNEM 2. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİNİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ara

Okul-Aile Birliği Hesap Numarası: TR94 0001 0003 6911 1722 4050 02

Kas

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Faruk Bayraktaroğlu'nu okulumuzun çevre peysajı ve ağaçlandırma için ziyaret ettik.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı KASIM Ayı Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci El Programı aşağıdaki gibidir. Sınavlar 20 Kasım 2023 Pazartesi - 30 Kasım 2023 Perşembe tarihleri arasında yapılacaktır.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete intikalinin 85. yılında okulumuz tarafından düzenlenen törenle anıldı.

Ekm

Okul Rehberlik Servisi tarafından velilere seminerler verildi. 

Ekm

28 Ekim 2023 Cumartesi günü 10:30'da Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı'nı velilerimizin yoğun katılımı ile yaptık.

Ekm

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı kapsamında okulumuzda etkinlikler düzenlendi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 10.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir. 

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NURAN ve CELAL GÜLŞEN MTAL 1. DÖNEM 1. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİNİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ekm

Sayın velilerimiz, 

"Okulum Temiz" belgelendirme projesi kapsamında eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme hususunda bilgilendirme amacıyla paylaştığımız kontrol kılavuzlarına ait formlar aşağıdadır. 

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Ekm

Nuran ve Celal Gülşen MTAL bünyesindeki Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanı ve mutfağının faaliyet alma töreni gerçekleştirilmiştir. 

Ekm

Bu sayfada Rehberlik Servisi'nin hazırladığı dökümanları paylaşıyoruz. Sayfamız ihtiyaç halinde zaman zaman güncelenecektir.

Ekm

Sevgili öğrenciler, 

9. sınıflarda okulumuz ANADOLU MESLEK PROGRAMI Alanlarına Yerleşen Öğrenci Listesi'ne aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Alanlarınızda ve tüm eğitim hayatınızda başarılar diliyoruz.

Eyl

Sevgili öğrenciler, 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tek Ders Sınav Takvimi ve Tek Ders Öğrenci El Programı'na aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Tüm öğrenci, veli, personellerimiz, öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızın dikkatine.

25.09.2023 tarihinden itibaren geçerli Sınıf Programı, Öğretmen Eğitsel Kol Listesi, Sınıf Öğretmenleri Listesi ve Öğretmen Nöbet Çizelgesi'ne aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Eyl

Tüm öğrenci, veli, personellerimiz, öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızın dikkatine.

18.09.2023 tarihinden itibaren geçerli programımızı aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Bununla birlikte Öğretmen Nöbet Çizelgesi, Öğretmen Eğitsel Kol Listesi ve Sınıf Öğretmenleri Listesi'ne de ulaşabilirsiniz.

Eyl

Sevgili öğrencilerimiz, Sayın velilerimiz;

11 Eylül 2023 Pazartesi tarihinden itibaren geçerli 9, 10, 11 ve 12. sınıf ve şubelerimize ait haftalık ders programları aşağıdaki gibidir.

Eyl

 

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı EYLÜL Dönemi Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listeleri aşağıdaki gibidir. Sınavlar 12 Eylül 2023 Salı - 22 Eylül 2023 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

 

 

Eyl

Okulumuz Eylül 2022 tarihinden itibaren Gemiciler Mahallesi ve Çaycuma-Bartın Karayolu üzerindeki yeni binasına taşınmış ve eğitim öğretim faaliyetlerini burada devam ettirmektedir.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı içinde Çaycuma Kaymakamlığı himayelerinde gerçekleştirilen  Çaycuma Kodluyor ve Çaycuma Tasarlıyor Projeleri kapsamında düzenlenen sergiye Bilişim Teknolojileri Alanı olarak katlım sağladık. Sergide sergilenen 6 projenin hazırlanmasında danışmanlık yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerimize ve projeleri hazırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

12. Sınıf Öğrencimiz Resul BAŞ elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir. Merhum öğrencimize Allah' tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Haz

Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Ortaokul 8. Sınıf öğrencileri okul atölyelerini gezerek alan öğretmenlerinden bilgi aldılar.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listeleri aşağıdaki gibidir. Sınavlar 05 Haziran 2023 Pazartesi - 14 Haziran 2023 Çarşamba tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk SINAV PROGRAMINA Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınavı ÖĞRENCİ LİSTELERİNE Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci Listeleri aşağıdaki gibidir. Sınavlar 05 Haziran 2023 Pazartesi - 14 Haziran 2023 Çarşamba tarihleri arasında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk SINAV PROGRAMINA Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı HAZİRAN Dönemi Sorumluluk Sınavı ÖĞRENCİ LİSTELERİNE Ulaşmak İçin Tıklayınız.

May

2. Dönem Veli Toplantısı velilerimiizn katılımyla gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR ve Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize gerekli açıklamalar yapılarak bilgilendiirldi.

May

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Dinamik Raf Genel Müdürü Cavit ÖZTÜRK' ü ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Cavit ÖZTÜRK, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Cavit ÖZTÜRK' e teşekkürlerimizi sunarız.

May

Avrupa Mesleki Beceriler Haftası etkinlikleri kapsamında, okulumuzda sergi düzenlenmiştir.  

Bu özel etkinlik, öğrencilerin mesleki becerilerini sergileme imkanı buldukları ve çeşitli kariyer fırsatlarını keşfettikleri önemli bir platform sunmuştur.

Sergide, öğrencilerin mesleklerle ilgili çalışmalarını sergileme fırsatı verilmiştir. Sergide kullanılan materyaller ve görseller, öğrencilerin yeteneklerini ve yaratıcılıklarını yansıtmaya yönelik bir titizlikle seçilmiştir. Bu sayede, davetlilere birbirinden etkileyici projeler ve örnekler sunulmuştur.  

Etkinliğimize Çaycuma Kaymakamımız Sayın Mehmet Göze, Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı, Çaycuma Tso başkanı Zekai Kamitoglu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail BAŞ, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Özkan YILDIRIM, Çaycuma Belediye Eski Başkanı Mithat GÜLŞEN ve ailesi, Hayırsever Nuran GÜLŞEN, Çaycuma Tso yönetim kurulu üyesi Deniz SARAÇ, Sandalye Fabrikasi grup şirketleri yönetim kurulu başkanı Ali KARATAŞ, Çaycuma organize sanayi mutevvelli heyeti Mete YIKILMAZ ve Çaycuma Eğitim Birsen Başkanı Mehmet KOCARSLAN ile okul müdürleri katılmıştır.  

Öğrenciler, kendi çalışmalarının sergilendiği ortamda gururlu ve heyecanlı bir tutum sergilemişlerdir. Öğretmenler, öğrencilerinin yeteneklerini ortaya koymalarından dolayı memnuniyetlerini ifade etmişlerdir. Veliler ise çocuklarının başarılarını görmekten büyük mutluluk duymuşlardır.  

Bu sergi, Avrupa Mesleki Beceriler Haftası'nın önemini vurgulayan ve öğrencilerin gelecekteki kariyer hedeflerine yönelik ilham veren bir etkinlik olmuştur.   Okulumuz, böylesi değerli etkinliklere ev sahipliği yaparak öğrencilerin potansiyellerini ortaya çıkarmaya devam edecektir.

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Denko Banyo Mobilyaları Genel Müdürü Deniz SARAÇ' ı ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Deniz SARAÇ, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Deniz SARAÇ' a teşekkürlerimizi sunarız.

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Sandaleye Fabrikası sahibi Ali KARAKAŞ' ı ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Ali KARAKAŞ, öğrencilere bilgi ve mesleği ile ilgili bilgiler aktarmıştır. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Ali KARAKAŞ' a teşekkürlerimizi sunarız.

 

May

Kariyer günleri etkinliği çerçevesinde, okulumuzda Makine Mühendisi Furkan Tiraki'yi ağırlamış bulunmaktayız. Sayın Tiraki, öğrencilere makine mesleği ve kendi tecrübeleriyle ilgili bilgiler aktarmıştır. Makine mühendisliği alanında birikimlerini paylaşarak öğrencilere yol gösterici olmuştur. Bu değerli katkılarından ötürü Sayın Furkan Tiraki'ye teşekkürlerimizi sunarız.

May

Kariyer günleri kapsamında TPAO-OTC'nin eğitim yetkilisi Beyhan DALKILIÇ DEMİRER ve şirketin kıdemli mühendisleri Emre ve Serdar Beyleri okulumuzda misafir etmiş bulunmaktayız. Bu önemli etkinlikte, öğrencilere TPAO-OTC'nin faaliyetleri, kariyer imkanları ve iş olanakları hakkında kapsamlı bilgiler sunmuşlardır. Ayrıca, deneyimlerini paylaşarak öğrencilere yol gösterici olmuş ve onlara değerli hediyeler takdim etmişlerdir. TPAO-OTC'ye teşekkürlerimizi sunarız.

May

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında deprem bölgesindeki kardeş okulumuz Hatay Hassa Şehit Murat Bulkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için başlattığımız yardım kampanyasına destek veren idareci, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

17 Mayıs 2023 tarihinde Avrupa Mesleki Beceriler Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan sergimize tüm halkımız davetlidir.

May

Tasarımını Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR' ın yaptığı ve okulumuz Metal Teknolojisi Alanı Öğretmen ve öğrencileri tarafından üretilen Çaycuma' nın Sembolleri çalışmamızı Çaycuma Kaymakamımız Sayın Mehmet GÖZE ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ’ a takdim ettik. Sayın Kaymakamımız Mehmet GÖZE ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ismail BAŞ okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederek, başarılarının devamını dilediler.

May

İmamhatip Ortaokulu öğrencilerine okulumuzun tanıtımı yapıldı. Öğrencilere okul hakkında genel bilgi verildi. Okuldaki atölyeler gezdirildi ve  alanlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

May

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy okulumuzu ziyaret etti. Ziyaret esnasında Milletvekilimiz Sayın Polat Türkmen, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürümüz Sayın Nazan Şener, Kaymakam Sayın Mehmet Göze, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha Aldoğan, Hayırsever Sayın Nuran Gülşen, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Sayın Fatih Karaaslan, Sayın Erdal Yılmaz, Sayın İsmail Aksoy, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hamza Eryiğit,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürleri Sayın Özkan Yıldırım ve Sayın Nusret Parlak eşlik ettiler.

2022/2023 sene başında eğitim öğretim faaliyetine yeni başlayan okulumuzun bölüm atölyelerini gezerek yöneticilerden üretime yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan ve memnuniyetini dile getiren Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy, okulun idareci ve öğretmenlerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

May

İlçemizdeki Ortaokul Rehber Öğretmenlerine ve Müdür Yardımcılarına okulumuzun tanımıyla ilgili etkinlik yapıldı.

May

Öğrencilerimiz 12. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı dersinde poster çalışması gerçekleştirdi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Salih AYTAN' ı ve 12 F sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

9. Sınıf öğrencilerimize Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi hakkında bilgilendirme etkinliği yapıldı. Derslere giren öğretmenlerimiz ilgili dersin nasıl bir ders olduğu, derse nasıl çalışılması gerektiği, Ramazan'ın verdiği önemli mesajların ne olduğu konularında öğrencilere bilgi verdiler. Etkinlik öğrencilerin sorularıyla tamamlandı. Etkinliğe katılımları için Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Esengül ÇELİK ve Serpil AFŞAR'a teşekkür ederiz.

Nis

Okul RPD Servisi tarafından 9. Sınıf Öğrencilerine "Akran Zorbalığı" konusunda grup rehberliği yapıldı. Etkinlikte zorbalığın tanımı, zorbalık türleri, zorbalıkla mücadele yolları hakkında bilgi verildi. Etkinlik rehberlik servisi tarafından hazırlanan "Zorbayla Mücadele Yemini"nin imzalanmasıyla tamamlandı.

Nis

Okul RPD Servisi tarafından konferans salonunda öğrencilerimize animasyon film izletildi. Ramazan dolayısıyla öğrencilere serbest zaman etkinliklerinde alan açılması amacıyla yapılan etkinlik, öğrencilerin animasyon filmi hakkındaki düşüncelerinin paylaşılmasıyla sona erdi.

Nis

Okul R.P.D. Servisi tarafından 9. Sınıf öğrencilerine "Kime Göre Ben Neyim" formu uygulandı. Öğrencilerin benlik algılarını, kendi ve başkalarının gözünde nasıl algılandıklarını ortaya çıkarmak amacıyla uygulanan form hakkında bilgi verildi. Form uygulandıktan sonra öğrencilerle okul içindeki olumlu ve olumsuz davranışlar hakkında konuşuldu.

Nis

Okul rehberlik servisi tarafından başlatılan Çarşamba günleri öğle arasında yapılan "Kitap Okuma Etkinliği" öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla düzenlenmeye devam ediyor. Ögrenciler öğle arasında dinlendirici fon müziği eşliğinde kitaplarını okuyarak vakitlerini verimli geçiriyorlar. Etkinlik her çarşamba konferans salonunda uygulanmaya devam edecek.

Nis

Okul rehberlik servisi tarafından 9. sınıf öğrenci velilerine yönelik "Ergenlik Dönemi, E-Sigara ve Diğer Zararlı Alışkanlıklar" konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Öğrencilerin içinde bulundukları ergenlik döneminin etkileri, okul ve okul dışında öğrencilerin maruz kaldıkları zararlı maddeler (sigara & elektronik sigara, nargile, alkol vb.), zararlı alışkanlıklara başlama nedenleri, zararlı alışkanlıklardan korumak için velilerin yapması gerekenler hakkında okul psikolojik danışmanı tarafından velilere bilgilendirme yapılmıştır. Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul R.P.D. servisi tarafından başlatılan 9. Sınıflar "Yazılıya Hazırlanıyorum" çalışma serisi Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih ve Biyoloji dersiyle devam etmektedir. Çalışmalara katılarak destek  veren tarih öğretmenleri Gülsüm Ünsal, Lerzan Dereli Böcek ve biyoloji öğretmenleri Esengül Zeren ve Handan Taşkın'a teşekkür ederiz. 

Mrt

Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ, Şube Müdürümüz Özkan YILDIRIM, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının değerli mühendisleri ve Eğitim Yetkilisi Beyhan DEMİRER okulumuzu ziyaret ettiler. Kendilerine okulumuzda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verilerek görüş alışverişinde bulunuldu. Nazik ziyaretleri için herkese teşekkür ederiz.

Mrt

9. Sınıflar arası bilgi yarışması elemeleri 22 Mart 2022 Çarşamba günü başlıyor.

Mrt

Okul rehberlik servisi olarak 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü'nü farkındalık ve bilinç oluşturması adına kutluyoruz. Down Sendromu'nun hastalık değil genetik farklılık olduğunu, toplumun her kesiminde görülebileceğini, bu farklılığa sahip bireylerin enerjik, yaşam sevgisiyle donanmış hayata güzellik katan insanlar olduğunu unutmayalım.

Mrt

Mrt

Mrt

Çaycuma Sanayi Sitesinde Metal Teknolojisi Alanında faaliyet gösteren okulumuzun destekçisi aynı zamanda okulumuz velisi olan Buber İş Ferforjeyi ziyaret ettik. Okulumuza  verdikleri destekler için Ali BÜBER' e teşekkür ederiz.

Mrt

Okul RPD Servisi tarafından okulumuzda okuyan 12. sınıf öğrencilerinin YKS'ye yönelik tutumlarını belirlemek amacıyla aşağıda linki paylaşılan form hazırlanmıştır. Tüm 12. sınıf öğrencilerinin bu formu önem ve özen göstererek doldurması gerekmektedir.

 

FORM LİNKİ: https://forms.gle/edWZ7bN2ArU5Ppv7A 

Ayrıca QR kodu taratarak da forma ulaşabilirsiniz.

Mrt

Depremzede aileleri için okulumuzda Mobiya ve İç Mekan Tasarımı Alanı tarafından elbise dolapları ve masaları üretidi. Çalışmalarda emeği geçen Mobilya ve İç Mekana Tasarımı Alan Öğretmenleri İsmail BORA, Erol KIRDAR, Ramazan ÇÜMEN ve alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencisi Ramiscan Aşçı kompozisyon yarışmasında İlçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İsmail Baş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Özkan Yıldırım, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu,  TSO Meclis Başkanı Yusuf Arslan, TSO Genel Sekreteri Alper Püren eşliğinde okulumuzu ziyaret ettiler. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) katkılarıyla her sene olduğu gibi bu sene de ihtiyaç sahibi öğrencilere eğitim yardımını kırtasiye hediye çekleri şeklinde ulaştırmaya devam etti. Bu sebeple okul müdürümüz Sadık YAŞAR'a öğrencilere dağıtılacak hediye çeklerini teslim ettiler. 

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılan kırtasiye hediye çekleri ilgili olarak yaptığı açıklamasında; "Her sene TOBB desteği ile yapılan Eğitim Yardımlarımızı bu sene öğrencilerin kendi tercih ettikleri ihtiyaçlarını karşılamaları için kırtasiye çeki olarak dağıtmayı uygun bulduk ve 500 öğrencimize ulaştırdık.  Bu çalışmamızla ilgili olarak önemli katkılarından dolayı başta Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Tüm öğrencilerimize hediyelerini iyi günlerde kullanmalarını diliyorum." dedi.

Kas

Okulumuza gelen ödeneklerle Metal Teknolojisi alanina 4 adet yeni makine aldik. Destekleri için başta sayın vekilimiz Ahmet ÇOLAKOĞLU olmak üzere İlce Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail BAŞ'a ve değerli şube müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Fen Lisesi, Fen Lisesi Pansiyonu, Gökçebey Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Çaycuma halk eğitim merkezi Kompanzasyon panolarının bakım onarım yenileme işlemleri öğrencilerle birlikte sorunsuz yapıldı. Yeni kurulan sistemler stabil çalışıyor.

Kas

Okulumuzda velilerimize yönelik teknoloji ve madde bağımlılığı, ergenlik süreci ve riskli davranışlar, siber zorbalık konularında İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü tarafından "Aile Eğitim Programı" (AEP) gerçekleştirildi. Velilerimize ilgili konularda bilgilendirici sunu yapıldı. Etkinlik sonunda okul Psikolojik danışmanımız tarafından velilere okuldaki riskli davranışlar ve velilerden beklenilen davranışlar üzerine bilgilendirme yaptı. Etkinliği planlayan Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü'ne ve sunumları için Gözde Huriye TÜREL ve Aylin BÜYÜKYONCA hocalarımıza teşekkür ederiz. Öğrencileri için zaman ayırıp okula gelen velilerimize de katılımlarından dolayı minnettarız.

Ekm

"Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye bizim yüksek idealimize durmadan yorulmadan yürüyecektir." diyerek seslenen Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük ATATÜRK'ü ve silah arkadaşlarını, cumhuriyetimiz, demokrasimiz, devletimiz, bayrağımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahramanlarımızı saygıyla anıyoruz, Ayyıldızlı Şanlı bayrağımız ilelebet dalgalansın.. .Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin 99. yaşı kutlu olsun.

Ekm

Eyl

Eyl

Eyl

Okul rehberlik servisimiz tarafından tüm 9. Sınıf öğrencilerimize "Sınıfa/okula  Isınma ve Tanışma" etkinliği yapıldı. Etkinlikte öğrencilerimizle "Sıfatlar ve İsimler" adlı tanışma etkinliğinin yapılmasının yaninda okulda alınan iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili tedbirlere uyulması, akran ve arkadaş ilişkilerinde dikkatli olunması, okul kurallarına uyulmasının önemi belirtilirken bölüm tercihlerinde bölümler hakkında bilgilendirmeler de öğrencilere sunuldu.

Eyl

Okulumuza bu sene başlayan 9.sınıf öğrencilerimiz için Okul Müdürü Sadık YAŞAR koordinesinde veli toplantısı gerçekleştirilmiştir.Amacımızın iyi insan,  iyi bir vatandaş ve iyi meslek sahibi gençler yetiştirmek olduğunu ifade eden Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR,  güvenli okul , temiz okul ve dananımlı bir okul vizyonu ile eğitim öğretime başladıklarını ifade etti. Velileri öğrencilerin okula gelişlerinde karayolunda veya petrol ofisinde indirmemeleri ve öğrencilerin karayolundan karşıya geçlerinin tehlikeli ve yasak olduğu konusunda uyarılarda bulundu. Öğrencilerin okula devam devamsızlıkları ve yaşanabilecek disiplin sorunları konularında velilerin okul  ile işbirliği içinde olmalarını istedi.

 

Eyl

Okul Müdürümüz Sadık YAŞAR, Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Makine ve Tasarım Teknolojisi Alanı meslek öğretmenleri ile birlikte Filyos Endüstri Bölgesini ziyaret ettik. Rönesans Holding yetkilileri ile mesleki ve teknik alanında işbirliği ve protokol çalışması kapsamında ustalık telafi programı, staj imkanlari vb konularda görüşmeler yaptık. Ülkemizin en büyük projelerinde olan filyos projesi  ve dogalgaz dağıtım depolama terminali çalışmalarını yerinde gördük.

Eyl

Eski adı ile Çaycuma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yeni adı ile Nuran ve Celal Gülşen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olan okulumuz Gemiciler Mahallesi 6077. sokak no:1 adresindeki binasina taşınmıştır. Okulumuz bundan sonra hayırsever Sayın Nuran GÜLŞEN ve Merhum Celal GÜLŞEN  tarafından yaptırılan bu binada ve adreste eğitim öğretim faaliyetlerine devam edecektir. Binamızın araç giriş ve çıkışları İstasyon Mahallesi ile Gemiciler Mahallesi tarafındaki yoldan yapılacaktır. Bartın yolu üzerinde bulunan ve inşaat esnasında yapılan araç yolunun kullanılmaması gerekmektedir.

Çaycuma halkına, velilerimize ve şoförlerimize duyurulur.

Eyl

Eyl

Ock

Ock

Ock

Ock

Ock

Nis

Nis