May

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından 10 ve 11. Sınıf öğrencilerine İSG Uzmanı ve Yazar Murat AKTAŞ tarafından "İş İşten Geçmeden Okul Atölyelerinde ve İş Yerlerinde İSG" konusunda seminer verilmiştir. Murat bey konuyla ilgili bilgi vermenin yanında İSG uzmanı olarak tecrübelerini de öğrencilerimizle paylaşmıştır. Etkinlik sonunda öğrencilerimizi kitap hediye edilmiştir. Okul müdürümüz Sadık YAŞAR tarafından kendilerine plaket takdim edilmiştir.

Katılımları ve öğrencilerimize verdiği kıymetli paylaşımları için Murat Bey'e teşekkür ederiz.

May

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından tüm 9. Sınıf öğrencilerine "Sınıf Geçme" konusunda seminer verildi. Seminerde sınıf geçme, devamsızlıktan kalma, güncellenen ders başarı kriterleri, sınıf tekrarı olma, yazılı ve uygulamalı sınavların değerlendirme kriterleri, performans ödevleri değerlendirme şartları vb. konularda bilgilendirme yapıldı. İkinci sınavlar öncesinde öğrencilere sınıf tekrarı olmama hususunda önemli hatırlatmalar yapıldı.

May

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından Karapınar Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Okulumuza gelen öğrencilere okul psikolojik danışmanları Ebru KARLI ve Ahmet Miraç KANIKIRMIZI tarafından bilgi verildi. Öğrencilere bilgi verildikten sonra Alan Atölyeleri gezdirildi. Atölyede alan öğretmenleri alanlar hakkında bilgi verdi. Alan tanıtımlarının ardından öğrencilerimize yemek ikram edildi. Ziyaretleri için Karapınar Ortaokulu'na teşekkür ederiz.

Nis

Okul Müdürümuz Sadık Yaşar, Müdür Yardımcısı Umut Çelik ve Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Atabay; Çaycuma Belediye Başkanı Sayın Bülent Kantarcı'yı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Okulumuz ile belediyenin yapacağı işler ile ilgili talepleri dile getirdik. Hüsnü kabulleri için teşekkürler.

Nis

Okulumuz 12. Sınıf öğrencileri ile Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "Üniversitesi Tanıtım Fuarı"na katılım sağladık. Etkinliği düzenleyen Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi Rehberlik Servisine  misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Nis

15-19 Nisan Turizm Haftası kapsamında Türkiye genelinde düzenlenen Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Karadeniz Bölge Etabı'na (Bolu); Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmenimiz Arzu Bozkurt ile  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 10-H sınıfından Enes Kındam, Ege Arslantor, Burak Basatlı isimli öğrencilerimiz katılım sağlamıştır.

Mrt

Okulumuzda, öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik Afet Bilinci Eğitimi verildi. verildi. Zonguldak AFAD görevlileri Coşkun PALABIYIK ve Mehmet ÇELEBİYE' ye verdikleri değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz tüm 12. Sınıf öğrencilerine yönelik "İşkur Hizmetleri" ve "İş Arama Becerileri, İş Görüşmesine katılma ve CV hazırlama" konularında seminer çalışması yapıldı. Etkinlikte İŞKUR Meslek Danışmanı Aynur TÜTEN, öğrencilerimize ilgili konularda sunum yaparak bilgi verdi. Öğrencilerimize farkındalık kazandıran bu bilgilendirici çalışma için Aynur TÜTEN hanıma teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından Gemiciler ortaokulu öğrencilerine okul tanıtımı yapıldı. Okulumuzu ziyarete gelen öğrencilere okul psikolojik danışmanları Ebru KARCI ve Ahmet Miraç KANIKIRMIZI tarafından bilgi verildi. Öğrencilere bilgi verildikten sonra atölyeler gezdirildi. Atölyede alan öğretmenleri alanlar hakkında bilgi verdi. Ziyaretleri için Gemiciler Ortaokulu'na teşekkür ederiz.

Mrt

Başta hayırseverimiz Nuran GÜLŞEN olmak üzere tüm kadın öğretmenlerimizin ve personel arkadaşlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladık. Okul Müdürü Sadık YAŞAR "Kadın elinin değdiği her yer güzelleşir, iyi ki varsınız." dedi. Günün anısına plaket ve çiçek verdi.

Mrt

Okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı. Öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatta "çök,kapan,tutun", "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Sonra da "Okul Tahliye Planı"doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Ock

TEKNOFEST 2024’te Toplam 85 Milyon TL Ödül ve Maddi Destek!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlayarak, öğrencilerimize karnelerini dağıttık. Başarılı öğrencilerimize hediyeler verdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ara

Okul rehberlik servisi tarafından Veli Bilgilendirme Toplantısı'na katılan velilere seminerler verildi.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Veli Bilgilendirme Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek amacıyla 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 15:40 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Belirtilen tarih ve saat tüm yönetici ve öğretmenlerimizin okulda ve atölye alan dallarda hazır bulunmaları gerekmektedir.