May

Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar (24.05.2024 - Cuma) bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir. Beklemeli öğrencilerin sınavlara katılmak için dilekçe ile başvuru yapması gerekmektedir önemle duyurulur.

Mrt

Okulumuzda alınan sağlık ve güvenlik tedbirleri kapsamında okul güzergahı ile ilgili belirtilen hususlara öğrencilerimizin ve öğrenci velilerimizin azami derece dikkat göstermesi büyük önem arz etmektedir.

İlgili resmi yazılar aşağıda paylaşılmıştır:

Taşımalı Eğitim Tedbirleri [ PDF ]

Öğrenci Güvenliği [JPG]

Şbt

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tek Ders Sınav Takvimi'ne aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Şbt

Tüm öğrenci, veli, personellerimiz, öğretmenlerimiz ve paydaşlarımızın dikkatine.

12/02/2024 tarihinden itibaren geçerli Sınıf Programı, Öğretmen Eğitsel Kol Listesi, Sınıf Öğretmenleri Listesi ve Öğretmen Nöbet Çizelgesi'ne aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı ŞUBAT Dönemi Sorumluluk Sınav Programı aşağıdaki gibidir. Sınavlar 06 Şubat 2024 Salı - 09 Şubat 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Ock

İlgi (a) Meslek Eğitimi Kanunun Geçici 12. Maddesinde "işletmelerde mesleki eğitim gören, staj veya tamamlayıcı eğitime devam eden öğrencilere, 25 inci maddenin birinci fıkrası kapsamında yapılacak ödemeler asgari ücretin net tutarının yüzde omzundan az olamaz." denilmektedir. Yine ayni Kanunun 25. Maddesinde, "öğrencilere ödenecek ücretler her türlü vergiden müstesnadır." denilmektedir.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NURAN ve CELAL GÜLŞEN MTAL 1. DÖNEM 2. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİNİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı Veli Bilgilendirme Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek amacıyla 15 Aralık 2023 Cuma günü saat 15:40 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Belirtilen tarih ve saat tüm yönetici ve öğretmenlerimizin okulda ve atölye alan dallarda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı KASIM Ayı Sorumluluk Sınav Programı ve Sorumluluk Sınavı Öğrenci El Programı aşağıdaki gibidir. Sınavlar 20 Kasım 2023 Pazartesi - 30 Kasım 2023 Perşembe tarihleri arasında yapılacaktır.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Aile Birliği Genel Kurul toplantısı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 10.30'da okulumuz çok amaçlı salonunda yapılacaktır. Genel Kurulumuz, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği (9 Şubat 2012 tarih ve 28199 Sayılı Resmi Gazete) esasları çerçevesinde gerçekleşecektir.

Ekm

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NURAN ve CELAL GÜLŞEN MTAL 1. DÖNEM 1. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİNİ AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYA TIKLAYARAK İNDİREBİLİRSİNİZ.

Sayın velilerimiz,

"Okulum Temiz" belgelendirme projesi kapsamında eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyonu önleme hususunda bilgilendirme amacıyla paylaştığımız kontrol kılavuzlarına ait formlar aşağıdadır.

Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak indirebilirsiniz.

Sevgili öğrenciler,

9. sınıflarda okulumuz ANADOLU MESLEK PROGRAMI Alanlarına Yerleşen Öğrenci Listesi'ne aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Alanlarınızda ve tüm eğitim hayatınızda başarılar diliyoruz.

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Tek Ders Sınav Takvimi ve Tek Ders Öğrenci El Programı'na aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşabilirsiniz.